Retreats

Retreats

Detox dagretreat

Zondag 14 mei 2023

Het is voorjaar! Een tijd van opruimen en schoonmaken. Ook ons lichaam inclusief ons brein, kan regelmatig een goede schoonmaakbeurt gebruiken.  Een `schoon` lichaam heeft vele voordelen, waaronder een goed werkend immuunsysteem, een stralende huid, een gezonde spijsvertering, een goede nachtrust en meer energie.

Najaarsretreat Rebalance

Zondag 1 oktober 2023

Het najaar is een periode die in de natuur in het teken staat van terugtrekken en rustig aan doen. Er is minder licht en dus minder energie. De meeste mensen merken dit en krijgen ook behoefte aan terugtrekken en het rustiger aandoen. Helaas is onze maatschappij hier niet op ingesteld en velen zien op tegen deze periode. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om meer positieve gevoelens te ervaren in het herfst en winter seizoen. In deze retreat laat ik je ervaren en geef ik je informatie tav wat je kunt doen om de winterdip te voorkomen en deze periode te gaan zien als een waardevolle cyclus in onze eigen natuur.

 

Stilte Retreat Hygge

Zondag 17 december 2023

De december maand, de een krijgt niet genoeg van alle feestdagen, de ander kan niet wachten tot het voorbij is. December is een vol paradoxen, enerzijds is er de mooie sfeer van lichtjes, versieringen en lekker eten met familie. Anderzijds kan deze periode beleefd worden als veel te druk, teveel eten, eenzaamheid en gemis.