Retreats

Retreats

Najaarsretreat Rebalance

Zondag 1 oktober 2023

Het najaar is een periode die in de natuur in het teken staat van terugtrekken en herstel. Er is minder licht en dus minder energie. Onze maatschappij past zich echter niet aan, aan het ritme van de natuur en daarmee ook onze natuurlijke staat van zijn, dat veranderd per seizoen. Deze  dag retreat staat in het teken van vertragen en ruimte maken voor je lichaam en mind om tot rust en herstel te komen.

 

Stilte Retreat Hygge

Zondag 17 december 2023

De december maand, de een krijgt niet genoeg van alle feestdagen, de ander kan niet wachten tot het voorbij is. December is een vol paradoxen, enerzijds is er de mooie sfeer van lichtjes, versieringen en lekker eten met familie. Anderzijds kan deze periode beleefd worden als te druk, te veel eten, eenzaamheid en gemis. Hoe je deze maand ook beleefd, ik wil je tijdens deze dag retreat in ieder geval een moment van rust, plezier, zorg voor jezelf en verbinding met anderen in stilte laten ervaren. Naast yoga en meditatie, krijg je tijdens deze dag retreat een klankschalenmeditatie aangeboden.

 

Detox dagretreat

Zondag 24 maart 2024

Het is voorjaar! Een tijd van opruimen en schoonmaken. Ook ons lichaam inclusief ons brein, kan regelmatig een goede schoonmaakbeurt gebruiken.  Een `schoon` lichaam heeft vele voordelen, waaronder een goed werkend immuunsysteem, een stralende huid, een gezonde spijsvertering, een goede nachtrust en meer energie.